Om oss

Vi vill vara er partner genom hela projektet. För oss är resan till slutmålet lika viktig som slutmålet i sig.

Spela videoklipp

Arlids Smide sedan 2002

Vi på Arlids Smide levererar helhetslösningar inom stål, betong och träkonstruktioner. Vi hjälper kunden från projektering fram till slutmontage. 2002 startades bolaget med inriktning på konstsmide, men idag levererar vi helhetslösningar på stomsystem i hela södra Sverige.

Vi har varit med och byggt Alingsås sjukhus, Värnamo sjukhus, Degerhamn Vattenverk, Polishögskolan i Växjö, IKEA Fynd, fyravåningshus till OBOS, stomkomplettering till Växjö Energis 3:e panna och mycket mer.

Det här är viktigt i vårt arbete

Våra värderingar

Vi arbetar mycket med bra arbetsmiljö och bra förhållanden på våra arbetsplatser och mellan våra medarbetare. Det är viktigt för oss att våra medarbetare tycker det är roligt att gå till sitt jobb. Det är därför viktigt att våra arbetsplatser är trevliga och roliga att jobba på.

Vi arbetar även mycket med säkerhet, vi jobbar hårt för att våra medarbetare ska ha en så säker arbetsplats som möjligt. Vi arbetar ofta med tunga element och på höga höjder, därför jobbar vi säkert för att våra familjer ska få träffa oss varje kväll när arbetsdagen är slut. 

Vårt motto